Invitaţie

Organizator:

 

Centrul de Formare Continuă şi Evaluarea Competenţelor în Asistenţa Socială

CFCECAS

Parteneri:

Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Socala, Centru de Cercetare si Inovatie in Servicii Sociale

Asociatia Asistentilor Sociali din Banat (AASBanat)

——————————————————————————————————————————————————

Invitaţie

Şcoala Internaţionala de Vară în

Asistenţa Socială

Ediţia a IIa

„DE LA CUNOAŞTERE LA COMPETENŢE”

23 iulie – 27  iulie 2012

Timişoara,  România

 

Şcoala Internaţională de Vară în Asistenţa Socială este organizata de Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor în Asistenta Sociala (CFCECAS) impreuna cu Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Socala, Centru de Cercetare si Inovatie in Servicii Socială şi Asociatia Asistentilor Sociali din Banat (AASBanat)

Prima ediţie a fost organizată la Horezu. În 2012, Şcoala Internaţională de Vară în Asistenţa Socială, Ediţia a IIa  va fi organizată la Timişoara şi va include participanţi din România, Austria, Germania şi Republica Moldova.

Şcoala Internaţională de Vară în Asistenţa Socială va avea ca temă: „De la CUNOAŞTERE la COMPETENŢE”. Temele specifice ce vor fi dezbătute în cadrul atelierelor de lucru vor viza protecţia copilului, abuz şi neglijare. Prezentările vor acoperi diferite metode de diagnostic social, precum şi modele eficiente de sprijin şi intervenţie. În cadrul atelierelor de lucru vor fi considerate diferenţele în practica intervenţieie şi cadrul juridic dintre ţările participante.

 

Cum putem transfera ceea ce am învăţat la universitate, la cursuri sau în cărţi în metode de intervenţie şi tehnici de evaluare care functioneaza cu adevărat?

Teoria trebuie să se dovedească în practică – atunci se poat oferi instrumente valoroase pentru asistentii sociali, în munca lor zilnică. Cunoştinţele trebuie să se transforme în competenţă prin aplicare şi reflecţie asupra a ceea ce facem.

Şcoala de Vară oferă o oportunitate unică pentru ca studenţii în asistenţa socială să se întâlnească cu asistenţi sociali cu experienţă şi să înveţe din competenţele lor, iar practicienii vor auzi despre noile evoluţii academice şi le pot introduce în abordarea lor

Pentru înscriere la Şcoala Internaţională de Vară în Asistenţa Socială vă rugăm să consultaţi pagina nostră de web: www.cfcecas.ro

 

Vă aşteptăm!

Echipa de organizare a conferinţei

Download Informatii practice

Download Formular de inscriere

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: